Over ons

Bert Wulf

"Mijn vader Arie Wulf is hier op de Rozengracht al weer meer dan 50 jaar geleden begonnen. Hij is ooit gestart met een kleine stoffeerderij op de Prinsengracht, op de hoek bij Carré. Dat werd te klein en is op 6 mei 1963 verhuist naar de Jordaan. En dat is  nog steeds de plek waar we nu zitten". "In 1963 ging ik vanaf school direct in de winkel werken, het is er met de paplepel ingegoten. Ik vind het nog steeds heerlijk, nu naast mijn 2 zoons Dennis en Robin.

 

In de jaren 90 en rond het jaar 2000 was het een gouden periode. Klanten die vroeger in de jordaan woonden verhuisden naar Almere, de Aker, Nieuw Sloten de eilanden en later ook naar IJburg. Toch bleven ze bij ons hun meubels kopen".

"Ook collega's gingen weg, naar de villa Arena bijvoorbeeld. Wij besloten om hier in de jordaan te blijven en daar zijn we blij om. Ook al zouden veel klanten een filiaal elders willen bezoeken, mij moet je niet in een andere plaats neerzetten. Ik ben een Amsterdammer en hier voel ik me thuis".

Dennis Wulf

"In de jaren negentig groeide het bedrijf heel hard en dat heeft er toe bijgedragen dat zowel ik als mijn broer zijn toegetreden".  "De meubelmarkt is erg turbulent. Vroeger was het allemaal donker eiken met soms een keer een bloemetjesstof.  Er zijn zelfs tijden geweest dat we meubels verkochten met 24 karaats vergulde leeuwenpoten eronder. Nu hebben we de winkel vol staan met meubels van wel 80 verschillende leveranciers: een mix voor jong en oud. Er is dus voor ieder wat wils".

Moniek Wagemaker

Mijn naam is Moniek (op de foto: in het midden onder), vrouw van Robin Wulf en ik ben al 20 jaar werkzaam bij Wulf Wonen. Met mijn achtergrond als grafisch vormgever vind ik het leuk om klanten te adviseren over hun inrichting, mee te denken over welk meubel het beste past en welke kleuren het meest geschikt zijn.

 

Het is fijn als een klant blij en tevreden is over zijn of haar keuze en het is een groot compliment als deze mensen weer terug komen voor een nieuw advies. Gezelligheid en deskundigheid is voor mij daarom ook een drijfveer en het is fijn om te zien dat de klant zich in onze winkel thuis voelt. Wulf Wonen mag zich daarom prijzen dat ze een grote vaste klantenkring heeft.

 

Verder ben ik supertrots op de mooie winkel die al meer dan 50 jaar bestaat en op de broers Robin en Dennis die in goede harmonie de zaak hebben overgenomen.

Nathalie Tusveld

Ik ben Nathalie Tusveld,( linksboven op de foto) in 1990 afgestuurd van het Nimeto in de richting interieur en presentatie  technieken.

Na eerst zeven jaar als etaleuse gewerkt te hebben al snel overgestapt naar de woningbranche.

Eigenlijk altijd een functie gehad als stylist en inkoper van woonaccessoires.

Nadat ik zeven afleveringen heb meegewerkt als stylist bij “In holland staat een huis” ben ik me gaan specialiseren in het geven van interieuradvies.

En toen ik bijna 10 jaar geleden bij wulf wonen terecht ben gekomen me ook gaan richten op de verkoop van meubels en woonaccessoires.

Uw huis is bij mij in goede handen en ik zorg graag voor een passend interieuradvies waardoor uw huis weer een thuis wordt.